top of page
IMG_5799.jpg

Ik speel & zing

noot 2 groen.png
noot blauw.png

Ik kom graag voor u spelen bij een doop, huwelijk of uitvaart. Daarbij kan ik ook zingen en mezelf begeleiden op piano. Ook kan ik op de piano de achtergrondmuziek verzorgen bij uw feest of in uw restaurant, met een uitgebreid repertoire van easy listening jazz. Ik kan zangers, instrumentalisten of koren begeleiden op de piano of op orgel. Regelmatig speel ik op piano of orgel tijdens de vieringen in kerken hier in de buurt.

 

DOOP  |  HUWELIJK  |  UITVAART

 

Bij vrolijke aangelegenheden zoals een doop, huwelijk of huwelijksjubileum past muziek natuurlijk heel goed. Zeker bij een live uitvoering van een passend lied worden de mensen in het hart geraakt, veel meer dan wanneer er een cd wordt afgespeeld.

Maar ook bij een droevige gelegenheid is live muziek van grote toegevoegde waarde. Bij een afscheid kan muziek je helpen om herinneringen op te halen aan je geliefde familielid, vriend of partner, het biedt ontroering, het biedt troost, het helpt je om je gevoelens te verwoorden. Samen kunnen we muziek uitzoeken die past bij degene van wie we afscheid moeten nemen. Zo kunnen we de afscheidsdienst zo persoonlijk mogelijk maken.

Bij al deze gelegenheden kan ik muziek in verschillende genres spelen op het kerkorgel, of op de piano. Ik kan ook de samenzang van de kerkgemeente begeleiden. Ook kan ik populaire liedjes of klassieke stukken zingen. Daarbij kan ik mezelf begeleiden op de piano, of we gebruiken een passende begeleidingsopname.

Luister hier naar het Ave Maria van Bach/Gounod (door mij gezongen en gespeeld):

Ave Maria van Bach/Gounod - Ireen van Bijnen
00:0000:00

Hieronder de aanbevelingen van enkele families voor wie ik eerder de muziek verzorgde bij het afscheid van een geliefde:

 

Fam Rietveld-vd Sterre: "Lieve Ireen, bij deze willen wij je namens de hele familie heel hartelijk bedanken voor je zeer prachtige muzikale omlijsting tijdens de uitvaart van mijn moeder! Het was werkelijk prachtig ik heb er geen woorden voor hoe mooi het was. Vele mensen vroegen na afloop naar jou, en vroegen of ik jou namens hen wilde bedanken. Het was precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben! Het was zeer, zeer mooi!" (augustus 2015)

 

Fam. Verberg-Nooij: "Ireen is een geweldige toevoeging geweest op de begrafenis van mijn vader. We hebben vele positieve reacties gehad. Ik beveel haar aan iedereen aan." (december 2016)

Fam. ’t Hoen-Huijps: "Beste Ireen, namens het gezin wil ik je van harte danken voor het prachtige zingen van “Erbarme dich” en het “Ave Maria”.
Iedereen was zeer onder de indruk en mede dankzij jouw optreden is de dienst waardig en
warm geweest.
(april 2020)

Fam. Kuypers-Sikkenk: "Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze lieve moeder, en ik mag van meerdere mensen overbrengen hoe ze onder de indruk waren van jouw bijdrage. Het heeft ook mij ontroerd, en ik weet zeker dat mijn moeder het erg mooi gevonden zou hebben (/heeft?). Geweldig dat je het hebt willen doen!" (oktober 2020)

Voor door mij gezongen geluidsfragmenten klik hier!

bottom of page