top of page
IMG_7248.jpg

Xing uit het hart

noot 2 groen.png
noot blauw.png

Samen met mijn collega Corinne Rijnders vorm ik het duo Xing uit het Hart dat optredens verzorgt in zorginstellingen. Voor mensen die in een verzorgingshuis, verpleeghuis, ziekenhuis, revalidatiecentrum of instelling voor verstandelijk beperkte mensen verblijven, is het vaak niet mogelijk om naar een concert te gaan. Terwijl het juist voor deze personen zo belangrijk is om af en toe even de zinnen te verzetten, even uit de sleur van het dagelijks leven te komen en niet in een sociaal isolement te geraken. Duo Xing uit het Hart brengt de muziek naar deze mensen toe.

 

Corinne en ik kunnen, door onze verschillende muzikale achtergronden, u een zeer divers en daardoor voor iedereen aantrekkelijk muziekprogramma bieden.

 

Het repertoire bevat klassieke liederen en opera-aria's, maar ook stukken uit het musical-, cabaret-, jazz- en poprepertoire (ook Nederlandstalig).

Het repertoire kan naar wens worden aangepast. Speciaal voor de Kerstperiode is er natuurlijk een aangepast programma in Kerstsfeer!

 

We zingen meestal met orkestbanden maar wanneer er een geschikte piano of vleugel aanwezig is, kan Ireen een aantal liedjes live begeleiden en dan kan het vocale programma worden afgewisseld met pianospel.

 

Een kleinschalig optreden door een van beide zangeressen alleen is ook mogelijk. De zangeres heeft mobiele geluidsapparatuur; indien gewenst kan zij daarmee meerdere woonkamers langs voor een serie kortere optredens. Ook een wat langer optreden in een zaal kan eventueel met één zangeres.

 

Neem gerust contact op voor een prijsopgave.

bottom of page